PEJOVIĆ: Mandat neću vratiti, nije mi ga dao Spajić već narod

Poslanica Jevrosima Pejović koja je na izborima 11. juna bila na listi Pokreta Evropa sad kazala je da neće vratiti mandat. Ona je u emisiji “Argumenti” na TVCG komentarišući odluku Predsjedništva PES-a da je isključi iz stranke, navela da glasanja nije ni bilo, tako da nije imala priliku da prekrši partijski Statut.

Mandat neću vratiti jer jedini argument koji imaju kolege koji traže da ja vratim mandat je samo njihovo očekivanje. Meni mandat nije dao Milojko Spajić, ja sam mandat dobila od građana, jer sam se našla na listi Pokreta Evropa sad”, kazala je Pejović.

“Do sada nije bilo glasanja u Skupštini tako da ja nisam bila u prilici da prekršim Statut Pokreta Evropa sad i da glasam suprotno odluci Glavnog odbora”, poručila je Pejović.

Navela je i da se član Pokreta Evropa sad ne može pozvati na odgovornost zbog iznijetog mišljenja.

“Podsjetila bih da taj Statut kaže da član pokreta ne može biti pozvan na odgovornost zbog iznijetog mišljenja ili glasanja pred organima pokreta”, istakla je Pejović.

RTCG

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …