Zoran Lakušić najbolji menadžer za 2023.godinu

Zoranu Lakušiću, predjsedniku Odbora direktora, Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje, uručeno je priznanje za najboljeg menadžera 2023. godine, za razvoj i primjenu inovativnih strategija, doprinosu zajednici, upravljanju resursima, rezultate u poslovanju i postignuća u vođenju organizacije, saopšteno je iz Solvent Ratinga.

Takodje „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ DOO je nosilac zlatne bonitetne izvrsnosti „Zlatni sertifikat“ i kategoriše se u Zlatne firme Crne Gore.

„REGIONALNI VODOVOD CRNOGORSKO PRIMORJE“ je završni računom za 2022. godinu zabilježio rast poslovnih prihoda 23%, ostvarena je visoka ocjena boniteta, uz to ispunjeni su svi kriterijumi likvidnosti i solventnosti, što ga svrstava u najbolje rangirane firme u Crnoj Gori.

PRESTIŽNO PRIZNANJE “BEST MANAGER AWARD 2023” predstavlja najuspješnije upravljače i rukovodioce firmi koji su postigli poslovni uspjeh, istakli se u poslovnom svijetu, doprinijeli rastu, razvoju i napretku Crne Gore.

Gospodin Zoran Lakušić je rođen u Podgorici, gdje je i završio Mašinski fakultet Univerziteta Crne Gore.

Od najranijih dana, tokom studija, ispoljavao je izuzetne organizacione i liderske sposobnosti, kao i spremnost za preuzimanje inicijative na raznovrsnim poljima, od nauke do društveno-korisnog angažmana.

Za uspjeh u vaspitno-obrazovnom radu, Ministarstvo prosvete mu je dodijelilo više zvanje. Dvostruki je dobitnik nagrade Fonda za kvalitet, i to 2018. i 2020. godine, a koja se dodjeljuje najboljim i najistaknutijim profesorima.

Koautor je mnoštva stručnih i istraživačkih radova koji su objavljivani u stručnim časopisima.

Ono što gospodina Lakušića najviše preporučuje za ovo prestižno priznanje, jesu njegova nepokolebljiva ličnost, integritet i posvećenost vrlo jasnoj viziji od čije realizacije nikada ne odustaje. Njegov rad, smisao za biznis i poslovna taktika, ukazuju na vrlo izraženo strateško djelovanje i smjelost da donosi važne odluke na osnovu procjene rizika, u skladu sa uslovima poslovanja, čak i u kriznim situacijama kojih u današnjem poslovnom svijetu ne nedostaje.

Posjeduje vrlo izražene vještine kada je riječ o motivisanju tima za ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i postavljenih ciljeva. U potpunosti preuzima odgovornost u upravljanju organizacionim resursima, što rezultira zapaženim uspjesima.

Gospodin Lakušić je bio član upravljačkih tijela, odnosno, upravnih odbora brojnih kompanija kao što su Fond za građevinsko zemljište, Poslovni prostor i putevi Podgorice, Jugoinspekt i Opštegrađevinsko preduzeće „Gorica“, te član i predsjednik Školskog odbora JUSSŠ „Ivan Uskoković“, čijem je funkcionisanju dao poseban doprinos i pečat.

Da je društvena zajednica prepoznala i cijenila rad gospodina Lakušića, potvrđuju brojna priznanja koja su mu uručena, a među kojima se naročito ističu Opštinska nagrada mladih Podgorice „14. Septembar“, priznanje SSO Mašinskog fakulteta, te priznanje SSO Univerziteta „Veljko Vlahović“, i dr.

Čestitamo na uspješnom poslovanju i upravljanju Regionalnim vodovodom! Solvent Rating je ponosan na saradnju sa DOO ” Regionalni vodovod Crnogorsko primorje “.

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …