evropasad

PES: Ćinćur po dogovoru sa nalogodavcima šteti svojoj partiji

Poslanica PES-a Radinka Ćinćur koja duže vrijeme izbjegava razgovor i komunikaciju u okviru svoje organizacije, gdje je i jedino mjesto za razmjenu mišljenja, danas se oglasila u medijima, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Uvaženoj gospođi Ćinćur, kao i bivšoj članici Pejović, uzaludno je bilo ukazivanje na posledice neformiranja 44. Vlade, održavanja trenutnog statusa i sabotiranja tog procesa unutar samog Pokreta. Uz dobru volju i uvažavanje drugačijeg mišljenja, ipak se demokratija i princip djelovanja političke organizacije kao i svuda u demokratskom svijetu svode na poštovanju odluke većine, koja je bila nesporna u ovom slučaju.

Međutim, jeftine manipulacije da je neko isključen zbog različitog mišljenja mogu proći jedino kod onih koji ohrabruju poslanicu PES-a da radi upravo protiv svoje stranke, a za tuđe interese.

Takođe, odbijanje da se komunicira sa funkcionerima svog pokreta, ignorisanje stava matičnog odbora u Baru, te obrazloženje poslanice Ćinćur da nije adekvatna adresa za razgovor, upućujući nas na druge političke subjekte, smatramo kao posljedicu dogovora sa pojedincima i nalogodavcima koji ne poštuju odluke PES-a ili rade u interesu drugih partija, smišljeno sabotirajući mandatara i čitav proces.

Ko su poslanici i funkcioneri PES-a koji ucjenjuju ogromnu većinu svojih kolega, javnost ima priliku da vidi.

Na sve manipulacije koje su određeni mediji i političari širili nedjeljama, građani će brzo dobiti odgovor kada konstatuju ko je na čijoj strani skupštinske sale.

Provjerite slična mjesta

Ko bude drastično prekoračio brzinu ostaće bez vozila

Vozače koji krše ograničenja brzine u Austriji očekuju nove oštre kazne. U slučaju ekstremnog kršenja …