Abazović: Crna Gora na samom vrhu evropskih zemlja kada je u pitanju zaplijena droga

Dobar dan Crna Goro Velikom akcijom koju je sprovela UPC, a uz podršku UP zaplijenjeno pola tone droge, poručio je premiejr Dritan Abazović.

Sluzbenici Uprave prihoda i carina, jutros su u tovarnom dijelu TMV, pronašli ogromnu količinu droge. Navedena pošiljka je bila obezbijeđena carinskom plombom, ali su službenici UPC analizom rizika i obavještajnim radom izdvojili isti za pregled, te napravili podvig koji zaslužuje svaku pohvalu.Koordinisane akcije koje u kontinuitetu sproveode UPC i UP dali su vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni. Crna Gora je na tako postala država koja je na samom vrhu evropskih zemlja kada je u pitanju zaplijena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela u odnosu na ukupni pretovar tereta koji se odvija preko naše teritoriju- poručio je Aabzaović.

On je uputio čestitke za direktora UPC Vladimira Bulajića i njegove saradnike, direktora UP Nikolu Terića, pomoćnika direktora za organizovani kriminal i šefa SPO Predraga Šukovića i druge ljude obevještajno-bezbjednosnom sektoru koji svakodnevno brane nacionalne interese Crne Gore.

-Idemo dalje, ruka pravde ne staje! Na pravom smo putu- naveo je Abazović na Facebook-u.

DAN

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …