Pavićević: Alternativa ne želi da ruši Vladu, Spajić se u politici ne snalazi najbolje

Predstavnik Alternative Zarija Pavićević kazao je večeras u emisiji “Minula neđelja” na APlus televiziji da Alternativa ne želi da ruši Vladu Milojka Spajića i da ih mediji predstavljaju kao poštovaoce nekadašnjeg Demokratskog fronta (DF), što, kako tvrdi Pavićević, uopšte nije tako.

“Mi ne želimo da obaramo Vladu, prihvatali smo Spajića kad niko nije. Mi samo želimo stabilnu Vladu i ništa više. Nismo tražili ništa zauzvrat”, tvrdi Pavićević.

Ipak, prema njegovim riječima, Spajić se ne snalazi u političkim vodama baš najbolje.

“Nemamo mi ništa ni protiv Bošnjačke partije, a ni protiv ZBCG, iza njih stoji mnogo glasača”, poručio je Pavićević, dodajući da će pored svega, Alternativa pomoći u primjenjivanju programa Evropa sad.

Govoreći o slučaju Jelene Nedović koja je napustila Alternativu, zbog odluke da podrži Vladu Milojka Spajića, Pavićević je kazao da je Nedović postala druga osoba nakon verifikacije mandata.

“Izvinjavam se svim našim simpatizerima što smo je doveli kod nas. Mi smo veći prijatelji Evropi sad, nego Nedovićka. Alternativa je iznevjerena. Nedović je pošla protiv stava Alternative koju je predstavljala, to nije moralno. Ona ne bi bila tu gdje je, da nije bilo Alternative. Mi smo je napravili”, dodao je Pavićević.

Prema njegovim riječima, politika Evrope Sad je promijenila svijest ljudi.

“Odradili su jako dobru stvar, a samo je problem da su se pogubili. To je manjak isksutva. Ali, što jeste istina- bacili su sjenku na zastave i nadam se da će se vratiti na pravi put”, zaključio je Pavićević.

Aplus.me

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …