ADŽIĆ: Tunel vodi od depoa do stana blizu suda

Tunel prokopan ispod Višeg suda u Podgorici vodi do stana naspram zgrade suda, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić. On i vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić obišli su danas Viši sud, gdje je kako je objavljeno, otkriven tunel koji je prokopan ispod zgrade suda.
Ministar je novinarima kazao kako tek treba da se utvrdi kako je došlo do te nezakonite aktivnosti.

“Tunel vodi do depoa iz jednog stana koji se nalazi u blizini Suda”, kazao je ministar i dodao da je riječ o stanu u privatnom vlasništvu.

Podsjetimo, danas je predsjednik Višeg suda Boris Savić saopštio je na konferenciji za medije da su informacije da je nešto ukradeno iz depoa Višeg suda neistinite, ali da je otkriven tunel koji je prokopan ispod zgrade suda. On je rekao da su stvari ispreturane, ali da ništa ne nedostaje.

Sve ide u dobrom pravcu, kaže ministar, i dodaje da vrlo brzo možemo doći do opipljivih dokaza.

“Ovo je jedna akcija dobro islanirana i organizovana koja se mjesecima pripremala i koja liči na akcione filmove”, kazao je Adžić.

Saopštio je da će policija uraditi sve da otkrije počinioce. Kaže da je u toku popisivanje materijala u depou Višeg suda.

“Trenutno nema lica koja su procesuirana, ali vrlo brzo očekujemo da će se i od pojednica uzimati izjave”, kazao je Adžić.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Odbor direktora Luke Bar ponovo imenovao Pješčića za izvršnog direktora

Odbor direktora Luke Bar je danas ponovo imenovao Luku Pješčića za izvršnog direktora ove državne …