Knežević o obijanju depoa: Molim se Bogu da nisu odnijeli praćke

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević prokomentarisao je današnju informaciju da je obijen depo Višeg suda u Podgorici, navodeći da “tu ima više droge nego u Kolumbiji i Meksiku”.

“Blago ovome što je obio depo Višeg suda. Škaljarci i Kavčani sad mogu u penziju. Samo se molim Bogu da nije ponio i one praćke iz državnog udara. Udrite Putine i Bajden pa ko što ponese”, napisao je Knežević na Tviteru.

Iz Uprave policije kazali su danas da je događaj prijavljen jutros i da je uviđaj u toku.

“Preduzimaju se mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti, kao i na utvrđivanju je li i šta je otuđeno”, saopštili su Portalu RTCG iz policije.

Podsjetimo, prema podacima državnih organa, u posljednje dvije i po godine u depou Višeg suda u Podgorici smješteno je ukupno oko 9,5 tona raznih vrsta droga, od čega oko dvije tone kokaina i oko sedam tona marihuane.

Kada su u pitanju narkotici oduzeti u više policijskih akcija, oni se do okončanja pravosnažnosti presude drže u ovim skladištima, nakon čega se uništavaju.

U depou su različite vrste zaplijenjene droge.

RTCG

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …