GINTAŠ: Kilogram smokava 4 eura

Na zelenoj pijaci u TC Gintaš stigle su smokve koje se prodaju četiri eura po kilogramu. Breskve prodavci nude za tri eura, koliko koštaju nektarine i kajsije. Trešnje su pojeftinile i prodaju se od dva do tri eura po kilogramu. Kilogram banana nuđen je od 1,80 do dva eura, dok 300 grama borovnica košta tri eura. Za pomorandže kupci treba da izdvoje od 1,50 do dva eura, dok su jabuke od 80 centi do euro. Kruške se prodaju po 3,50, a dunje i ananas su po 2,50 eura. Grejpfrut i uvozni kivi prodavani su po dva eura, a kilogram limuna košta 1,50 eura.

Cijena crnog luka je od 1,70 do 1,80 eura, dok je mladi 1,70 eura. Šargarepa se prodaje od 0,70 do 1,50 eura. Za kilogram paprika, zavisno od vrste, potrebno je izdvojiti od tri do četiri eura. Paradajz je od dva do tri eura, a stari krompir od 90 centi do 1,20 eura.

Cijene sira su nepromijenjene. Kolašinski sir prodaju od pet do šest eura, stari je sedam, a lisnati pljevaljski devet eura. Kilogram kajmaka košta 12 eura. Jaja po komadu su od 17 do 24 centa.

Provjerite slična mjesta

Opština Zeta preuzima FK ,,Zeta”

Na danas održanom sastanku u kabinetu predsjednika opštine Zeta Mihaila Asanovića kojem su prisustvovali poslanik …