Žitelji Park šume Zagorič u petak blokiraju autoput

Stanovnici Park sume Zagorič u petak veče blokiraće autoput ukoliko ih do tada na razgovor ne pozovu premijer Dritan Abazović i gradonačelnica Podgorice Olivera Injac i konkretno im saopšte kada ce dobiti bolji napon struje.

To je dogovoreno večeras na zboru građana koji su jos jednom ponovili da im zbog lošeg napona aparati bijele tehnike ne rade, te da zive u nehumanim uslovima.

Još jednom pozivamo premijera Dritana Abazovića i gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da organizuju sastanak sa predstavnicima građana ovog naselja i konkretno kažu šta će preduzeti kako bi nam obezbijedili bolji napon struje. U ovakvim uslovima vise je nemoguće živjeti. Ukoliko nam do petka popodne ne odgovore mi ćemo u večernjim časovima blokirati autoput. Iz CEDIS-a su dolazili i rekli da ne postoji mogućnost da sa trafostanice Stara Zlatica razvuku kabl kako bi nam privremeno poboljšali napon. Više ne možemo da čekamo jer je struja toliko loša da nam bijela tehnika u kući ne radi – rekao je Goran Marković, mještanin.

Dan

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …