Bečić: Podrška Spajiću, Vlada će biti izglasana prije isteka zakonskog roka

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić izazio je svoju podršku Spajiću kao mandataru 44. Vlade kazavši da vjeruje da će ista biti izabrana i prije isteka zakonskog roka.

On je naglasio da je danas važan dan za Crnu Goru, da pokazujemo zrelost, poštovanje i želju da ujedinjeni stvorimo osnovu za reforme i bolji život koji svi čekamo.

Niko ne može sam. Zato je danas važno da još jednom jasno iskažemo podršku mandataru Spajiću, te da svi u okviru svojih znanja čim prije počnemo da radimo i pokažemo da je moguće da budemo evropska, moderna i stabilna država. Siguran sam da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka i da u jesen ulazimo sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju. Rezultati neće izostati i u to sam siguran, jer politička volja je ključna i danas je jasno da je imamo – istakao je Bečić.

On je kazao da Demokrate podržavaju odluku Predsjednika da je mandat za sastavljanje Vlade pošteno dodijeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima u odnosu na stranke pobjednice izbora.

Vijesti

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …