Potukle se Budvanka i Beograđanka, tužilaštvo preuzelo slučaj

Tučom Beograđanke T.B. i Budvanke J.C. u poznatoj budvanskoj diskoteci baviće se Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, potvrđeno je “Vijestima” u toj instituciji.

Nakon incidenta koji se dogodio 28. jula, dva sata iza ponoći u diskoteci u kojoj je bilo više od hiljadu ljudi, budvanska policija privela je nekoliko osoba od kojih su uzete izjave.

A sve se dogodilo u diskoteci “Top Hill” kada je po izjavi Budvanke, nju Beograđanka počela da poliva pićem.

Tada je uslijedio sukob djevojaka koji je nakon što su izvedene iz noćnog kluba nastavljen na parkingu.

Tada je Beograđanka dva puta rukom udarila brata Budvanske u grudi, da bi joj on uzvratio šamarom.

Protiv njih dvoje budvanska policija podnijela je prekršajne prijave.

Kako “Vijesti” saznaju Sud za prekršaje juče je donio rješenje kojim je dvadesetogodišnja T.B. iz Beograda zbog kršenja javnog reda i mira proglašena krivom i to za dva prekršaja – novčanom kaznom od 250 eura jer je Budvanku polivala tečnošću iz čaše i novčanom kaznom od 350 eura jer je udarila Budvanina I. C.

Njena ukupna novčana kazna je 600 eura koju je ona platila. Sud je kaznio i Budvanina I. C. novčanom kaznom od 350 eura zbog šamara.

Međutim, dvije djevojke će nakon što je dežurnom tužiocu policija dostavila ljekarsku dokumentaciju biti krivično procesuirane. Tužilac je naložio da protiv njih policija odvojeno podnese krivične prijave zbog počinjenih krivičnih djela “laka tjelesna povreda” i to protiv Budvanke J. C. zbog nanošenja povreda Beograđanki, a protiv Beograđanke T. B. zbog povreda koje je nanijela prijatelju Budvanke Ž. Z.

Vijesti

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …