Ljubitelji roka uživali i druge večeri Lake festa: Festival na Krupcu pobijedio nevrijeme

I drugo večeri festivala na Krupcu, uprkos lošim vremenskim najavama, brojni posjetioci su u potpunosti uživali u sjajnim nastupima bendova koji su bili na repertoaru sinoćnjeg programa. Prvi je nastupio nikšićki sastav “Pankreas”, a za potpuno zagrijavanje atmosfere pobrinuli su se Partibrejkersi. Još jedan sastav predstavnika rok scene bivše Jugoslavije, YU grupa koja već decenijama traje, napravila je sjajnu atmosferu tokom svog nastupa, a nakon njih, brojni ljubitelji roka uživali su u dobro poznatim numerama grupe Kerber.

Goran Šepa Gale, pjevač grupe Kerber, kazao je agenciji Media Biro da je njihova muzika jedinstvena, te da na svakom nastupu, zasigurno, pruže neki kvalitet više.
“Lake fest je fantastičan, toliko smo se dobro proveli i vrijeme nam je proletilo. Naši nastupi su spontani, kakav je bio ovaj noćas, mi ništa nikad ne planirano, jednostavno, pratimo atmsoferu i publiku”, kazao je on nakon koncerta.
Da njihove koncerte prati publika svih generacija, koja gotovo svaku pjesmu pjeva u glas, pokazalo se i sinoć na jednočasovnom nastupu Yu grupe. Veterani rok zvuka, pokazali su još jednom da su, i nakon nekoliko decenija trajanja, i dalje krivci za dobro raspoloženje.
Više sam i navikao da na koncertima sretnem mlade i one dosta starije, koji svaku našu pjesmu znaju, i to me raduje, kazao je pjevač u Yu grupi, Zivorad Žika Jelić.
“Publika je fenomenalna, ovo je festival koji je nadaleko poznat, i učestvovati na njemu znači svirati pred par hiljada ljudi. U posljednje vrijeme, festivali okupe veliki broj ljudi, i to je za stvaraoce ovakvog zvuka pozitivna stvar. Meterološke prognoze nisu bile dobre, međutim, vrijeme nas je poslužilo i veče je zaista bilo spektakularno”, kazao je ona.
Nakon plejade rok bendova, publici na Krupcu predstavio se turski DJ, Orhan Mahmut. Večeras u 20h, počeće treća ujedno i završna noć festivala kada će nastupiti Električni orgazama, Zoster, Vojko V I za kraj James Zabiela.

MEDIABIRO

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …