Ranko Ubović saslušan u podgoričkoj policiji

Podgorički biznismen Ranko Ubović saslušan je danas u podgoričkoj policiji povodom prijave da je odgovoran za ugrožavanje bezbjednosti jednog mladića u Glavnom gradu, saznaje Portal RTCG. Ubovićev pravni zastupnik, advokat Zoran Piperović kazao je Portalu RTCG da je Ubović bio u društvu ćerke, da uopšte ne zna da je bio neki incident, niti zna da je bilo ko koga napao, posebno ne na ulici.
“Događaj se navodno zbio sinoć u blizini restorana “And1”, a Ubović je tek jutros i doznao da postoji prijava. Apsolutno odbacuje sve navode da je urađeno nešto na bilo čiju štetu, čovjek je samo šetao sa ćerkom”, rekao je Piperović za Portal RTCG.

Prema našim saznanjima, protiv Ubovića je podgoričkoj policiji podnijeta prijava da je zajedno sa članovima svog obezbjeđenja ugrozio bezbjednost jednog mladića. Osim Ubovića saslušani su i pojedini članovi njegovog ličnog obezbjeđenja.

Ubović je u posljednje vrijeme dospio u fokus javnosti nakon što je u zgradi pored “Bemaksa” nađena vojno-policijska oprema koja se može koristiti za razbijanje demonstracija. Tim povodom policiji je izjavu dao Milan Milikić, član Ubovićevog obezbjeđenja, koji je kazao da je tu slučajno ostavio opremu i da ona nikad nije korišćena.

Milikić je nekada bio pripadnik specijalne jedinice policije.

Potom je Ubović legitimisan prilikom policijske racije u hotelu “Podgorica”.

RTCG

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …