Bivši obavještajac pred Kongresom: Vlada ima NLO i ostatke “neljudskih” pilota

Tri penzionisana pripadnika američke vojske svjedočila su u srijedu pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongresa o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) i postojanju vanzemaljaca.

Kongres je prošle godine, posle više od 50 godina, započeo javna saslušanja u vezi sa NLO.

Ako su NLO strani dronovi, onda je to hitno pitanje nacionalne bezbjednosti. Ako su nešto drugo, to je pitanje nauke. U svakom slučaju, neidentifikovani objekti su problem bezbjednosti avijacije – rekao je Rajan Grejvs, bivši pilot moranrice, koji je osnovao udruženje čiji je cilja da ohrabri druge pilote da progovore o svojim susretima sa NLO.

Grejvs i Dejvid Frejvor, penzionisani komandant Američke mornarice, svjedočili su pred Odborom o svojim iskustvima sa NLO dok su bili u vojsci.

Dejvid Graš, bivši obavještajac američkog Ratnog vazduhoplovstva, rekao je na saslušanju da američka vlada zataškava istraživanja o NLO i istakao da je sve podatke koje ima predao generalnom inspektoru.

Tehnologija s kojom smo se susreli je bila mnogo superiornija od svega što mi imamo – rekao je Graš govoreći o svom susretu sa NLO 2004. godine.

On je kazao i da američka Vlada u svom posjedu ima ne samo NLO, nego i ostatke “neljudskih” pilota tih letilica. Tvrdi da zna “tačne lokacije” gdje se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije “dostavio generalnom inspektoru, a neke i obavještajnim odborima”.

Ipak, objasnio je da ta saznanja nisu iz prve ruke, već na osnovu informacija koje je dobio od drugih.

Sam ih nisam vidio – rekao je.

Na pitanje kongresmena da li američka Vlada ima informacije o vanzemaljskom životu, Graš je rekao da su SAD vjerovatno svjesne aktivnosti koje nisu ljudske od 1930-ih godina, prenosi AP.

Pentagonovo odjeljenje zaduženo za analizu izvještaja o neidentifikovanim neprirodnim pojavama (poznatijim pod nazivom NLO – neidentifikovani leteći objekti) rekao je u aprilu američkom Kongresu da njegova kancelarija pregleda više od 650 incidenata, ali da u ni u jednom od njih nije vidljivo ništa što bi moglo biti dokaz aktivnosti vanzemaljaca ili ono što bi kršilo zakone fizike.

POBJEDA

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …