Otvorena filijala specijalizovana za korporativne klijente

Erste Bank AD Podgorica (Erste banka) je otvorila novu filijalu u Podgorici, 18. u mreži filijala i ekspozitura i prvu koja je specijalizovana za pružanje usluge korporativnim klijentima. Filijala se nalazi u ulici Arsenija Boljevića 2A u poslovnoj zgradi u kojoj je smješteno sjedište Erste banke, a uređena je prema svim standardima savremenog bankarskog poslovanja s korporativnim klijentima.

Koncept uređenja filijale omogućava maksimalan nivo efikasnosti prilikom obavljanja uobičajenih poslovnih aktivnosti, dok u fokus postavlja personalizovanu finansijsku savjetničku podršku klijentima pravnim licima.

U novoj filijali je klijentima dostupan širok izbor usluga za pravna lica, uključujući podršku poslovnim aktivnostima na domaćem i ino-tržištu, kreditno-garantno poslovanje, projektno finansiranje, finansijski lizing, upravljanje gotovinom i likvidnošću, investiciono savjetovanje, kastodi i poslove osiguranja.

„Koncepcijom i organizacijom filijale i rada zaposlenih promovišemo novi nivo kvaliteta usluge za pravna lica, na principu “sve na jednom mjestu”. Naš je cilj da klijenti u novoj filijali dobiju još efikasniju uslugu i da, zahvaljujući partnerskom pristupu i adekvatnom savjetu savjetnika specijalizovanih za mikro, mala i srednja preduzeća, pronađu optimalna poslovna rješenja koja će omogućiti zdrav i održiv rast i razvoj njihovog biznisa“, rekao je Danilo Begović, direktor Sektora privrede u Erste banci.

Udoban i funkcionalan prostor površine 180 kvadratnih metara svojim dizajnom ne podsjeća na konvencionalne filijale, a za opremanje su korišćeni dominantno prirodni materijali. Filijala je otvorena za klijente od ponedjeljka do petka od 8:00h do 15:30h, dok je samouslužna zona sa bankomatom i dnevno-noćnim trezorom dostupna 24/7.

Provjerite slična mjesta

Radojičić: Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini

Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić prisustvovao je sa svojim timom na …