evropasad

PES: DPS imao uzore u kolumbijskim i meksičkim kartelima

Posljednje istupanje člana Predsjedništva DPS-a Andrije Nikolića da poistovjeti svoju kompromitovanu partiju i Crnu Goru, samo je jedan u nizu besmislenih pokušaja i predstavljaju ružnu prošlost koju su građani na demokratski način ostavili istoriji, saopšteno je iz pokreta Evropa sad.

Kada je DPS vladao Crnom Gorom, po izvještajima relevantnih međunarodnih organizacija, naša zemlja je kvalifikovana zarobljenom državom hibridnog režima.
Tako da negodovanje koje Nikolić pokazuje proizlazi iz razloga što je predsjednik Crne Gore naše međunarodne partnere samo podsjetio na činjenice. Ovo je jedan u nizu dokaza da su mlade snage u DPS-u ostale taoci promašene i zaostale politike.

Umjesto da se ograde od skandaloznih veza sa kriminalnim klanovima, funkcioneri DPS-a i dalje neumorno kritikuju demokratsku odluku građana da promjene jedan od najdugovječnijih režima u Evropi.

Zahvaljujući prepiskama sa SKY aplikacije otkrivamo ovih dana da je režim u Crnoj Gori imao za uzore modele upravljanja u kolumbijskim ili meksičkim kartelima, dok su se navodno zalagali za evropske vrijednosti.
Takođe, podsjećamo Nikolića, da je upravo njegov DPS mutirao od boraca za zajedničku državu i ratnohuškačke retorike, te savezništva sa Jedinstvenom Rusijom do statusa stranke koja je učinila Crnu Goru zemljom rekorderom u procesu pregovora sa Evropskom unijom.

Na taj način se najbolje može zaključiti koliko je DPS bio posvećen punopravnom članstvu u EU i demokratskim tekovinama.

Provjerite slična mjesta

ISTRAŽIVANJE: Negativne emocije zaposlenih svjetsku ekonomiju koštaju čak 8,9 biliona dolara

Prošlogodišnjim istraživanjem američke kompanije Gallup je utvrđeno da svakodnevne negativne emocije zaposlenih svjetsku ekonomiju koštaju …