Radović: Društvena odgovornost IRF-a da podržavamo i razvoj mladih talenata


Investiciono-razvojni fond i Gimnastičarski savez Crne Gore potpisali Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske pomoći njihovoj članici, crnogorskoj reprezentativki u ritmičkoj gimnastici Nini Dragović
Investiciono-razvojni fond Crne Gore (IRF) i Gimnastičarski savez Crne Gore zaključili su Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorskoj reprezentativki u ritmičkoj gimnastici Nini Dragović, koja je našoj zemlji donijela više od 100 medalja. Ugovor su potpisale izvršna direktorica IRF-a, Irena Radović i predsjednica Gimnastičkog saveza Crne Gore, Vesna Radonić. Potpisivanje je upriličeno u prostorijama Investiciono-razvojnog fonda, a potpisice ugovora su iznijele očekivanje da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će nastaviti da doprinosi izuzetnim rezultatima talentovane gimnastičarke koja našu zemlju uspješno predstavlja širom Evrope i svijeta.
Izvršna direktorica IRF-a, Irena Radović kazala je da institucija na čijem je čelu već godinama podržava ekonomiju Crne Gore i daje vjetar u leđa njenom razvoju. Međutim, kako je istakla, „naša je društvena odgovornost da podržavamo i razvoj mladih talenata, napredak manjih sportova, kao i zdrave stilove života“.
„Ugovor o sponzorstvu sa Gimnastičkim savezom dokaz je da smo na tom putu i uvjeravam vas da ćemo na tom putu i ostati. Isto tako sam uvjerena i da će i Gimnastički savez i Nina, svojim radom, trudom i posvećenošću, opravdati naše povjerenje. Uvjerena sam i da će na brojnim takmičenjima koja su pred njom na dostojanstven način predstavljati našu Crnu Goru. Uvjerena sam da su pred Ninom brojni uspjesi, medalje i lijepi trenuci, a IRF će čvrsto stajati uz nju“, poručila je Radović.
Predsjednica Gimnastičkog saveza Crne Gore, Vesna Radonić izrazila je zadovoljstvo i zahvalnost podrškom koju IRF na čelu sa direktoricom Radović pruža Nini i Gimnastičarskom savezu Crne Gore, dok je Dragović istakla da je srećna što u Crnoj Gori postoje ljudi koji razumiju koliko je mladima potrebna podrška, da bi bili bolji i uspješniji. I nije, kaže, samo novac i sponzorstvo važno, već i sam osjećaj da neko stoji uz vas.
„Mnogo hvala Investiciono-razvojnom fondu i direktorici Ireni Radović, što su stali uz mene i Savez, a ja obećavam da ću svakoga dana vrijedno raditi i da ću njihovo povjerenje opravdati. Voljela bih da što više mladih sportista i saveza uopšte dobije podršku kako bi imali uslove da predstavljamo Crnu Goru na najljepši mogući način“, istakla je mlada gimnastičarka.
Nina Dragović, mlada i izuzetno talentovana sportiskinja, već je postigla izuzetne rezultate u ritmičkoj gimnastici, donoseći Crnoj Gori više od 100 medalja na međunarodnim takmičenjima. Njen trud, predanost i posvećenost ovom predivnom sportu zaslužuju podršku IRF-a, a sponzorstvo koje pružamo Gimnastičkom savezu Crne Gore predstavlja našu posvećenost razvoju sporta i mladih talenata u zemlji.
Investiciono razvojni fond je uvijek bio posvećen unapređenju društvene zajednice i podršci različitim sektorima, a sport ima izuzetnu moć da inspiriše, motiviše i ujedini ljude. Kroz naše partnerstvo sa Gimnastičkim savezom Crne Gore, želimo da pružimo podršku Nini Dragović i njenom timu na njihovom putu ka ostvarivanju sportskih snova i postizanju izvanrednih rezultata.
Investiciono razvojni fond se raduje budućoj saradnji sa Gimnastičkim savezom Crne Gore i pružanju podrške talentovanim sportistima poput Nine Dragović. Nastavićemo da podržavamo različite sektore i inicijative koji doprinose razvoju Crne Gore i stvaranju bolje budućnosti za sve građane.

Provjerite slična mjesta

Popa: Postizanje IBAR-a nevjerovatan timski rad na svim nivoima

Ambasadorka EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa govorila je o značaju dobijanja pozitivnog Izvještaja …