Tivćanka pružala seksualne usluge Hrvatu, pokušala da ga ucijeni snimkom u dogovoru s mužem

Tivćanka T.H.J (40) i njen muž N.J. (39) uhapšeni su zbog sumnje da su muškarcu iz Hrvatske pokušali da iznude 250.000 eura kako ne bi objavili snimke sa eksplicitnim sadržajem, saopštila je Uprava policije (UP).

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, aktivnostima iz svoje nadležnosti, rasvijetlili tri krivična djela i uhapsila tri osobe, dok je protiv jedne podnijeta krivična prijava, a dvije osobe su procesuirane prekršajno zbog zloupotrebe narkotika. Tivatska policija je, po nalogu postupajućeg tužioca, uhapsila T.H.J. (40) i N.J. (39), oboje iz Tivta, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo ucjena u pokušaju na štetu muške osobe iz Hrvatske”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Oštećeni je, kako je navedeno, prethodne četiri godine posjećivao T.H.J. koja mu je u više navrata “pružala usluge masaže i seksualnih usluga, za šta je uzimala novčanu nadoknadu u iznosu od 100 eura”.

“Nakon izvjesnog vremena, u dogovoru sa svojim suprugom N.J., ona je počela da ucjenjuje oštećenog tražeći mu novac u iznosu od 250.000 eura, kako ne bi snimljeni eksplicitni materijal proslijedila njegovoj supruzi”, kazali su iz UP.

Osim toga, kako dodaju, ona mu je upućivala prijetnje po bezbjednost njegove djece.

CdM

Provjerite slična mjesta

Praznici doveli turiste, gužve na graničnim prelazima

Zbog povećanog prliva gostiju u Crnu Goru na svim graničnim prelazima u Herceg Novom zabilježene …