REGIONALNI VODOVOD: Lani dobit 1,77 miliona eura

Održana je peta redovna sjednica Odbora direktora DOO „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ na kojoj je između ostalog usvojen Izvještaj o reviziji finansijskih iskaza DOO „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“, za 2022. godinu, nezavisnog revizora Crowe MNE doo Podgorica.

Analizirajući prihodnu stranu bilansa uspjeha Društva, utvrđeno je da ovo Društvo u posmatranom periodu ostvaruje prihode od prodaje vode relativno ujednačenog iznosa od oko 3 milona eura, dok su ostali poslovni prihodi u prethodnoj (2022.) godini bili na nešto većem nivou i iznosili su 4,37 milona eura.

Troškovi zarada, naknada zarada i ostali lični rashodi su u posmatranom periodu bili na relativno istom nivou i iznosili su u 2021. godini 1,57 miliona eura, a u 2022. godini 1,51 miliona eura.

“Društvo je ostvarilo pozitivan poslovni rezultat u 2022. godini u iznosu od 1,77 miliona eura i isti je u odnosu na poslovni rezultat ostvaren u 2021. godini veći za 24%”, objavio je na svom Fejsbuk profilu Zoran Lakušić predsjednik Odbora direktora Ragionalnog vodovoda.

Provjerite slična mjesta

Radojičić: Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini

Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić prisustvovao je sa svojim timom na …