evropasad

PES: DPS nastavlja da slijepo brani dugogodišnjeg šefa za nove dokazane kriminalne radnje

Nakon što su objelodanjeni sadržaji iz SKY aplikacije, kompromitovani DPS nastavlja da slijepo brani dugogodišnjeg šefa za nove dokazane kriminalne radnje.

Ovo je najbolji primjer koliko je pomenuta partija spremna za reforme i distanciranje od ustaljenih korupcionaških skandala, te pogubne politike koja ih vodi u dodatno degradiranje i izborne poraze.

PES kao principijelna organizacija zalaže se da SDT ispita apsolutno svaku prijavu, kako bismo utvrdili punu istinu i došli do odgovora koje su afere fingirane, a koje utemeljene.

Stoga, očekujemo da se što prije ispitaju sve okolnosti oko navoda da je Đukanović mjesečno primao čak 300,000 eura od članova kriminalnih bandi.

Zato, nastojanja političkog krila mafije da preusmjeri priču u drugom pravcu kroz jalove pokušaje diskreditacije funkcionera PES-a, jednostavno ne mogu proći.Takođe, podsjećamo gospodu iz DPS-a da je kako kažu predsjednika “kripto partije” Abazovića za poziciju premijera 43. Vlade izglasao upravo poslanički klub Đukanovićeve partije, pa se pitamo kakve veze sa tim ima Pokret Evropa sad?

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …