Nakon svađe četiri puta uboden nožem u krugu bolnice

Ispred službe hiruškog odjeljenja Opšte bolnice u Pljevljima danas je došlo do tuče dvije osobe srednjih godina, nakon čega je jedan od učesnika fuzičkog sukoba, I.Ć iz Pljevalja, zadobio kako saznaje PV portal četiri ubodne rane – tri u predjelu stomaka i jednu u grudi i tom prilikom probijen mu je grudni koš.

Kako Dan portal nezvanično saznaje povrijeđeni je Pljevljak Ivan Ćosović.

Kako navodi PV portal, radnik obezbjeđenja bolnice tokom pokušaja da spriječi sukob zadobio je nekoliko posjekotina po rukama, a vozač Hitne pomoći, koji je takođe pokušavao da spriječi svađu, ostao je nepovrijeđen.

Povrijeđeni je najvjerovatnije uboden nožem, a poslije ukazane pomoći u bolnici I.Ć hitno je transportovan u KBC Podgorica. Nakon što je povrijedio I.Ć. napadač se dao u bjekstvo.

Sukobu je prethodilo pružanje pomoći povrijeđenom I.Ć koji je bio poprskan biber sprejom. Sa povrijeđenim je bila i majka, koja je bila prusutna kada je došlo do ranjavanja njenog sina.

Vrlo brzo na mjesto događaja pojavila se policija koja je blokirala šire područje oko Doma zdravlja i bolnice. U veoma kratkom roku utvrđeno je ko je izvršilac i uslijedila je opsežna potraga za bjeguncem.

Osim kraktke izjave da se na ovom slučaju i dalje radi iz Centra bezbjednosti Pljevlja nisu dali nikakve informacije.Policija će se zvanično oglasiti kad budu utvrđene sve činjenice jer je operativni rad još u toku, navodi PV portal.

Provjerite slična mjesta

Mekalister: Crna Gora je predvodnik, pozitivna atmosfera iz Podgorice donijeta u Brisel

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je da je proširenje EU na Zapadni Balkan pitanje …