evropasad

Evropa sad: Abazović evoluirao od gejm čendžera do kandidata za novinara žute štampe

Izmišljotine koje je javnosti plasirao odlazeći premijer kako su se na organima PES-a funkcioneri hvatali za vratove, gađali stolicama i međusobno prijetili, posljedica je ozbiljne Abazovićeve panike zbog izvjesnog gubitka funkcije, pa sad ne bira sredstva da širi dezinformacije na najprimitivniji način.

Pošto je shvatio da je fabrikovanom aferom sebe isključio iz svih kombinacija za buduću izvršnu vlast, odlazeći premijer pokušava da podstakne raskol i javnosti “otvori oči”, kako su se zbog njegove fotelje čak i u PES-u verbalno i fizički obračunavali.

Ne bi nas začudilo da Abazović saopšti kako su sve adrese i strani državnici koje intenzivno obilazi duboko uznemireni i potrešeni spoznajom da više neće biti premijer sa četiri poslanika.

Svakako, ovako senzacionalistički i komični nastupi govore da je odlazeći premijer od nekadašnjeg gejm čendžera brzo evoluirao u kandidata za novinara žute štampe.Sa ovakvim talentima za konstrukcije i transformacije, definitivno ima ozbiljan potencijal za pomenuti posao.

Provjerite slična mjesta

Mekalister: Crna Gora je predvodnik, pozitivna atmosfera iz Podgorice donijeta u Brisel

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je da je proširenje EU na Zapadni Balkan pitanje …