AMSCG: Autoput nije u funkciji

Saobraćaj na putu Kolašin – Mateševo obustavljen je zbog odrona u mjestu Skrbuša, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) dodajući da autoput nije u funkciji.

Iz AMSCG su rekli da se u većem dijelu Crne Gore saobraća po mokrim i klizavim putevima i savjetovali vozačima da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

“Obustavljen je saobraćaj na putu Kolašin – Mateševo u mjestu Skrbuša, zbog odrona. Autoput nije u funkciji. Vozila se usmjeravaju preko Platija”, rekli su iz AMSCG-a.

Na magistralnim putevima M-1 granični prelaz (GP) Debeli Brijeg – Herceg Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – Ulcinj – GP Sukobin, M-2 Podgorica – Sotonići – Petrovac i M-10 Podgorica – Cetinje – Budva, od 17 do 22 sata, saobraćaj je zabranjen za teretna vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona.

Saobraćaj je zabranjen za tu vrstu vozila od sedam do 22 sata na regionalnim putevima R-1 Kotor – Trojica do mjesta Krstac na Cetinju, zatim R-29 dionica Bar 2-(tunel Ćafe, raskrsnica sa M-1) u opštini Bar do mjesta Kamenički most-Krute u Ulcinju.

Zabranjuje se saobraćaj autobusa kategorije M2 i M3 na dionicama regionalnih puteva R-1 od mjesta Krstac na Cetinju do mjesta Trojica-Kotor, iz smjera Njeguša u smjeru Kotora.

Saobraćaj autobusa te kategorije zabranjen je i na R-29 dionici Bar 2 – (tunel Ćafe, raskrsnica sa M-1) opština Bar, do mjesta Kamenički most-Krute, u oba smjera, osim autobusa koji obavljaju javni gradski prevoz putnika, kao i na R-25.1 dionici Međuvršje-Lovćen od parkinga do Mauzoleja u oba smjera.

DAN

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …