Tufegdžić podnio ostavke na sve funkcije u Demokratskoj Crnoj Gori

Visoki funkcioner Demokratske Crne Gore Dragan Tufegdžić podnio je ostavku na sve partijske funkcije, ali ostaje u stranci. Tufegdžić je u izjavi za CdM kazao da je ostavku podnio iz ličnih razloga i planova.
“Smatram da nijedna funkcija ne treba da traje vječno i da to bude smisao političkog djelovanja. Ako je to smisao bilo kakvog društveno-političkog aktivizma, onda ništa nema smisla. To sam uvijek mislio, govorio a sada nadam se i potvrdio. Nema svađa, već prijateljskih odnosa. Ja sam u Demokratama, na najvišim politickim funkcijama, nadam se barem malo doprinio promjenama 2020 godine i ovim na predsjednickim izborima. Ljudi vole senzacije, ali ovdje ih nema. Ja sam prije svega slobodan čovjek i želim puno sreće Aleksi i Demokratama. Ostajem član Demokratske Crne Gore”, rekao je Tufegdžić CdM-u.

Tufegdžić je juče razriješen funkcije izvršnog direktora Pošte Crne Gore, kako je saopšteno, na lični zahtjev.

Kako su naveli u saopštenju, u svom zahtjevu naveo je da se povlači sa mjesta izvršnog direktora iz ličnih razloga uz osvrt na dostignuća Pošte Crne Gore tokom njegovog obavljanja funkcije izvršnog direktora.

Tufegdžić je bio je dva puta nosilac Izborne liste na lokalanim izborima održanim 2018. i 2022. godine.

Na Drugom kongresu Demokrata, izabran je za člana Glavnog odbora partije.

Tufegdžić je ranije, prije nego je imenovan za izvršnog direktora Pošte Crne Gore, bio i na poziciji predsjednika Kluba odbornika Demokrata u Skupštini opštine Bar.

Provjerite slična mjesta

Popa: Postizanje IBAR-a nevjerovatan timski rad na svim nivoima

Ambasadorka EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa govorila je o značaju dobijanja pozitivnog Izvještaja …