Abazović na finalu LŠ: Otišao sam privatno, država nije platila niti jedan jedini cent

Premijer Dritan Abazović sinoć je bio na finalu Lige Šampiona u Istanbulu. Povodom toga on se oglasio na svom Fejsbuk profilu.

Kao veliki navijač Intera večeras sam pratio svoj klub u finalu Lige Šampiona. Zahvalan sam Republici Turskoj koja je uvijek sjajan domaćin, kao i njihovom predsjedniku Erdoganu koji je prilikom saznanja da ćemo biti na stadionu, zatražio i kratak susret. Nijesmo bili favoriti i pobjedio je bolji tim u ovoj sezoni. Propuštene su dobre šanse i možda je bilo pravdenije da se išlo u produžetke. Ipak, ovo je bila sjajna sezona za Inter, sa čime se saglasio i vlasnik kluba sa kojim sam razgovarao nakon meča- napisao je Abazović.

Saopštio je da je bio društvu predsjednika UAE Šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana i predsjednika UEFA Aleksandra Čeferina. Naglasio je da je ovaj put otišao sasvim privatno, i da je sve troškove snosio sam.

-Država, da ne bude zabune nije platila niti jedan jedini cent, niti o tome može biti govora. Naravno, nijesam mogao izbjeći čuveni protokol domaćina, kao i svi drugi zvaničnici svijeta koji su bili prisutni večeras- ističe Abazović.

Provjerite slična mjesta

Radojičić: Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini

Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić prisustvovao je sa svojim timom na …