Adžić i Terzić posjetili OB Herceg Novi: Crnogorska policija profesionalna, građani imaju mir i sigurnost

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić su se u okviru radne posjete Odjeljenju bezbjednosti Herceg Novi sastali sa načelnikom i tom prilikom razgovarali o aktuelnim temama na planu bezbjednosti u ovom gradu.
Sastanak je bio prilika da se ministar i direktor upoznaju sa sa aktuelnim stanjem kada je u pitanju funkcionisanje Odjeljenja bezbjednosti, sa fokusom na prioritetne zadatke, raspoložive materijalno-tehničke i kadrovske kapacitete, te ostvarene rezultate u radu. U tom svjetlu posebna pažnja bila je usmjerena na aktivnosti u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, te je konstatovano da policijski službenici imaju kapacitete da odgovore na ono što su očekivanja građana i svih onih koji posjećuju ovaj grad. „Raduje me što je crnogorska policija sposobna i profesionalna, i što zahvaljujući njihovom predanom radu građani i turisti mogu da računaju na mir i sigurnost“, poručio je Adžić.
„Obaveza je nas kao rukovodstva da u narednom periodu još više pokažemo da će se cijeniti samo rad i rezultati, da u napredovanju nema diskriminacije, i što je najvažnije da kriminal neće naći uporište u našoj državi“, poručili su ministar i direktor.

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …