Abazović i Bečić: Tivat je crnogorski dragulj

Lider Demokrata Aleksa Bečić i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović posjetili su Tivat, u okviru kampanje za parlamentarne izbore, navodeći da je taj primorski grad crnogorski dragulj.

Tivat je jednostavno dragulj. Mi vam možemo pomoći sa državnog nivoa da još više vrhunskih projekata sprovedete, da još više dragulja napravite ili revitalizujete i učinite dostupnim gostima, a i tražimo od vas da u što više tih projekata uključujete što više partnera iz drugih gradova Crne Gore, da dijelite vaša dragocjena iskustva, da budete pravi motor razvoja Crne Gore. Mi ćemo sa svoje strane učiniti još nešto – povećaćemo kapacitete aerodroma, a daćemo sve od sebe da povećamo i broj i frekventnost avio-veza prema ključnim emitivnim tržištima. Da tivatski motor Crne Gore još snažnije i još hrabrije zagrmi”, poručio je Bečić.

Abazović je podsjetio da su se Pine vratile Opštini Tivat.

”Vratiće se i mnoge dobre stvari Crnoj Gori. Za Tivat brojni važni projekti slijede – vodeni, VIP terminal na aerodromu, dok preko puta, na velikom zemljištu treba izgraditi sportske terene, uz turističke sadržaje. To će biti nova dimenzija razvoja Tivta”, kazao je Abazović.

Istakao je da je do sada veliki broj novih brendova stigao u Boku Kotorsku.

”Brojimo dobre rezultate, a poslije 11. ćemo brojati još bolje. Borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala doći će kraj, a građanima još bolji dani”, zaključio je Abazović.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Popa: Postizanje IBAR-a nevjerovatan timski rad na svim nivoima

Ambasadorka EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa govorila je o značaju dobijanja pozitivnog Izvještaja …