Počinje suđenje: Spajić tuži Medojevića za povredu časti

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević danas će se naći pred Višim sudom u Podgorici, pošto ga je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić tužio za povredu časti i ugleda. Suđenje počinje u osam sati, a Medojević je najavio da će po završetku obratiti javnosti.

Spajić je tužio predsjednika PzP-a i zbog povrede prava na psihički integritet i prava na dostojanstvo.

Spajić je angažovao Advokatsku kancelariju Danilo Radulović da, u njegovo ime, preduzima sve pravne radnje, a tužba je predata krajem februara.

Advokat Radulović izjavio je ranije da se Spajić na ovakav potez odlučio, “kako zbog sopstvene mentalne higijene, tako i zbog mentalne higijene cjelokupne javnosti”.

Spajićev advokat tvrdi da je Medojević “bombardovao javnost senzacionalističkim optužbama” protiv Spajića, “bez bilo kakvog pravnog i logičkog osnova”.

Uoči podizanja tužbe oglasio se i Spajić, poručivši tada da ne želi da više toleriše ogromne količine neistina i sumanutih optužbi.

-Tpovodom podnosim tužbu protiv Medojevića, time čuvajući svoj integritet i integritet građana koji su svjedoci jarme lidera DF-a – kazao je tada Spajić u objavi na društvenim mrežama.

Dan

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …