Koalicija “Zajedno!” će povesti Crnu Goru naprijed, mi smo ozbiljni i odgovorni, ne manipulišemo građanima

“Crnoj Gori su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi. Politika nije podijum za neozbiljne, niti se politikom mogu baviti oni koji bez ikakvih problema mogu manipulisati javnošću. Mi javnošću nećemo manipulisati. Nijesmo to radili ni u prethodnom vremenskom periodu, nećemo to raditi ni u narednom periodu. Sa nama ćete uvijek znati na čemu ste i to mora da zna svaki građanin Crne Gore”, poručio je u Ulcinju Danijel Živković nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”.

On je istakao da su svi kandidati sa liste na čijem se čelu nalazi odgovorni domaćini naše državne kuće, koji svojim integritetom garantuju realizaciju izbornog programa iza kog stoje.

“Ova koalicija zaslužuje da bude u vlasti, ne zbog vlasti i privilegija nego zbog toga što će voditi Crnu Goru naprijed. Vratićemo svakom građaninu Crne Gore dostojanstvo koje mu je oduzeto prethodne dvije i po godine. Mi mislimo o budućnosti i zato ajde da zajedno radimo na izgradnji prosperitetne, uspješne, savremene, građanske, evropske i moderne Crne Gore”, kazao je Živković.

U sklopu predizborne kampanje a u susret parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun predstavnici koalicije DPS – SD – LP – DUA i kandidati za poslanike liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”, tokom jučerašnjeg boravka u Ulcinju obavili su brojne razgovore sa građanima a pojedini od njih i uputili snažne poruke.

Predsjednica Alijanse žena DPS i kandidatkinja za poslanicu Drita Llolla kazala je da je u fokusu programa liste koju predstavlja ekonomski razvoj jednakih šansi.

“Jako je važno da kreativni i intelektualni kapital naših građanki i građana dođe do punog izražaja. Veoma smo ponosni na našu koaliciju i na naše savezništvo jer zajedno možemo realizovati onu viziju koja je zajednička svima nama a to je da – solidarna, prosperitetna, politički stabilna Crna Gora, koja je dio evropskih naroda i evropskih država, punopravna članica EU”, kazala je Llolla.

Član Predsjedništva LP i kandidat sa liste “Zajedno!” Ammar Borančić za koaliciju koja čini listu “Zajedno!“ kaže da je jedina principijelna koalicija koja godinama stoji rame uz rame i koju okupljaju ideje, uvjerenje i vizija drugačije Crne Gore a ne isključivo fotelje i interesi.

“Ova koaliciona lista je najkvalitetnija ponuda na parlamentarnim izborima. Dovoljno je pročitati imena na njoj i shvatiti da smo okupili najbolje među nama. Ovo nijesu samo nova i mlada imena, ovo su ljudi koji su u teškim godinama za nama, vremenu velikih previranja u Crnoj Gori, teškog otpora urušavanja države mudro, pametno i hrabro dokazali i nepokolebljivo stajali na braniku građanske, moderne Crne Gore i očuvanja dostojanstva života svih njenih građana”, rekao je Borančić.

Dps.me

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …