DRAKIĆ: Odlična saradnja sa Srbijom

Delegacija Privredne komore Crne Gore i privrednika, na čelu sa predsjednicom dr Ninom Drakić, tokom službene posjete Novom Sadu, imala je sastanak u Privrednoj komori Vojvodine.
Jedan od povoda za sastanak delegacije PKCG sa kolegama iz PKV je učešće crnogorskih privrednika na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.
Predsjednica Drakić istakla je odličnu saradnju crnogorskih kompanija sa preduzećima iz Vojvodine i Republike Srbije, dodajući da Privredna komora odlučno podržava napore naših privrednika da ostvare uspjeh u saradnji sa tržištem Vojvodine i Srbije.
Domaćin sastanka, predsjednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević, upoznao je crnogorske goste sa
relevantnim informacijama o stanju ekonomije u Srbiji i Vojvodini, sa posebnim akcentom na aspekt saradnje koji vojvođanske firme ostvaruju sa Crnom Gorom.
Sagovornici su se saglasili da se u oblasti trgovine i drugih privrednih oblasti uspijeva, što pokazuje i veoma veliki rast robne razmjene u kojem značajno učešće i doprinos imaju privredna društva iz Vojvodine.
Tokom prijateljske razmjene mišljenja, govorilo se i o jačanju poslovnih odnosa, razmjeni dobrih praksi i unapređenju saradnje kako na nivou komora, tako i u pogledu konkretnih poslovnih inicijativa.

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …