Susret Kneževića i Abazovića na Kembridžu uznemirio Nikolića, tvitnuo pa dobio žestoke odgovore ne Tviteru!

Portparol DPS-a Miloš Nikolić burno je reagovao na svom Tviter nalogu zbog snimka pozdrava premijera Dritana Abazovića i predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića na Univerzitetu Kembridž.

“Premijer jedne države i njegov savjetnik za pravna pitanja, „ćaskaju“ sa osobom koju je tužilaštvo te iste države optužilo da je vođa kriminalne grupe. Uz to ta osoba je nedostupna nadležnim organima, skriva se i bježi od pravde“, ogorčeno je tvitnuo glasnogovornik najjače opozicione partije.

Među prvim mu je odgovorio urednik portala In4s.net Gojko Račiević žestokom porukom:

“Vjerujem da će “premijer jedne države” obezbjediti elementarne uslove iz svoje nadležnosti kako bi “osobi koju je tužilaštvo te iste države optužilo da je vođa kriminalne grupe” bio osiguran dolazak da svjedoči protiv šefa kriminalne bande čiji ste Vi portparol”, poručio je Raičević.

Ubrzo nakon toga sa svog Tviter profila javio se predsejdnik Atlas grupe Duško Knežević sa tagovanim odlazećim predsjednikom Crne Gore, premijerom Abazovićem i portparolom najjače opozicione stranke…

“Vrlo plodan razgovor sa premijerom Abazovićem nakon promocije njegove knjige na Univerzitetu Kembridž. Tema razgovora bila je moj povratak u Crnu Goru i svedočenje protiv Mila Đukanovića u slučajevima “Migo i Koverta”, “ničija kuća”, “Kastodi račun” kao i aferi “Telekom”. Tu je i bar još 10-ak krivičnih prijava protiv M. Dj. i Milivoja Katnića. Znam da navedena tematika izaziva nervozu kod pojedinaca, ali treba da znaju da se kao britanski državljanin slobodno se krećem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Skup na Kembridžu je bio javan i veoma posjećen“, poručio je dr Knežević i dodao: “Premijer Abazović je izrazio poseban interes za plavom torbom“.

Aplus.me

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …