Adžić: Inauguracija Milatovića gdje on odluči, MUP će uraditi sve da bude bezbjedno

Ministar unutrašnjih poslova u Filip Adžić poručio je da će novoizabrani predsjednik Jakov Milatović obaviti inauguraciju gdje on odluči.

Ukoliko to bude Cetinje MUP će uraditi sve da bude bezbjedno. Pozdravljamo njegovu odluku i ukoliko to bude u Podgorici – poručio je Adžić gostujući na Adria TV.

Rekao je da je on lično neko ko želi da izbjegne vrstu konflikta.

Ne mislim da bi to izazvalo veliki revolt ili problem, ali svakako da postoji grupa ljudi na Cetinju koja je i na dolazak na preidzborni skup pokazala vrstu negodovanja sa njegovom politikom. U svakom slučaju vjerujem da će Milatović biti dobrodošao na Cetinju – dodao je Adžić.

Poručio je da niko nema pravo da sa tom vrstom negodovanja izlazi iz zakonskih okvira i upozorio da će svako u tom slučaju biti sankcionisan.

Pokušavao sam da smirim tenzije i vjerujem da je politika radikalizma, nacionalizma i podjela izgubila i da se na ovim izborima pokazalo da politika centra dobija zamah. Sada su građanske opcije dominantne i to smatram jedinim ispravnim putem. To će omogućiti da se zemlja razvija u pravom smjeru – istakao je Adžić.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Za kopanje tunela sumnjiče automehaničara, policija traga za Baćović

Jedan od osumnjičenih za kopanje tunela ispod Višeg suda u Podgorici, Vladimir Erić, zaposlen je …