Milatović: Kraj mračnog doba, slijedi vrijeme napretka

“Crna Gora ima budućnost! Bar ima budućnost i kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvjetati. Do sada je cvjetao šverc, a učinićemo sve da procvjeta ekonomija. Kraj je mračnog doba, slijedi vrijeme napretka”, kazao je Jakov Milatović na konvenciji u Baru.
“Ako je ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dvije obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svijetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude. Ja zelim i uradiću sve da Bar bude grad otvorenih vrata”, dodato je Milatović.
Govoreći o promjenama koje će uslijediti odmah nakon 2. aprila rekao je da “gdje ima nade, ima i napretka”.
“Ja vidim svjetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svjetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gdje ima nade, sigurno da ima i napretka”, kazao je Milatović.
“Dobio sam podršku iz Bara, što od pokreta i partija, ali naglašavam da izuzetno cijenim podršku svakog slobodnog pojedinca koji je istupio i dao podršku. Znam da to nije lako u Crnoj Gori, pa ni u Baru ili bilo kojem drugom gradu. Ali upravo ta podrška znači da je ljudima toga dosta i da ne žele više da slušaju laži”, rekao je Milatović.
“Đukanović prepoznatljivim metodama plaši građane, plaši ljude s Jakovom Milatovićem! Ali Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba”, dodao je MIlatović.
“Vjerujem da će i Barani ustati u nedjelju, da će izaći na izbore i da neće biti izmanipulisani istim pričama koje slušamo trideset godina. Jer Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada! Do sada vjerujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovjek. Kao radan i posvećen i kao čovjek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsjednik i slobodno me držite za riječ. Svim srcem želim da vidim uspješan Bar i cijelu Crnu Goru i znam da ćemo zajedno uspjeti u tome”, zaključio je Milatović.
Na konvenciji su govorili i Goran Đurović, član predsjedništva URA-e, Maja Vukićević, poslanica DF-a, Dragan Tufegžić, predsjednik OO Demokrata Bar, Irina Dabović – potpredsjednica partije Biram Bar, potpredsjednica PES-a, prof.dr Olivera Injac, Nikola Vojvodić – sekretar OO PES Bar, Vera Vujošević – OO PES Bar.

Provjerite slična mjesta

Mogućnosti AI i ChatGPT: Evo biznisa gdje je potrebno minimalno ulaganje, a zarade mogu biti visoke (3)

Generisanje sadržaja za marketing i društvene mreže koristeći ChatGPT je izuzetno korisno za poslovanje i …