Bulevar Ivana Crnojevića zatvoren od 15 časova zbog meča Crna Gora – Srbija

Bulevar Ivana Crnojevića biće zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića danas od 15 časova pa do završetka meča fudbalera Crne Gore i Srbije, na Gradskom stadionu u Podgorici.

Takođe, zabrana saobraćaja važiće i u Ulici 19 decembra, od Ulice Vaka Đurovića, kao i za skretanje od Hitne medicinske pomoći u pravcu Gradskog stadiona. To je saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je saopštila da će snimati utakmicu koja će se u okviru kvalifikacija za “Euro 2024” odigrati danas na Gradskom stadionu pod Goricom, sa početkom u 20.45 časova. Snimanje, uključujući i snimanje iz vazduha, vršiće se u vremenskom periodu od 15.00 do 00.00 časova.

Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbjedonosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava).

Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice, istakli su iz policije.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

BATALJIVAĆEMO: Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema jučerašnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …