Bečić: Đukanovića žulja spominjanje časti u njegovoj kampanji

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić, poručio je tokom posjete Rožajama, da nastupa vrijeme u kojem će građani mnogo lakše prozirati manipulacije političara prošlosti.

U svim opštinama koje ovih dana posjećujem, narod uviđa da je političarima nacionalistima bilo bitno da svakoj naciji daju neku drugu naciju da im bude predmet mržnje, u odsustvu bilo čega drugog što bi mogli da im ponude. Pa i ovo što ovih dana slušamo, poput deluzija serijskog gubitnika o meni kao ohrabrivaču i bezmalo, podstrekaču Slobodana Miloševića, namijenjeno je, više nego bilo kome drugom, manjinskim narodima. Ovaj navodni patriota koji se u posljednje dvije godine posvetio neobičnom hobiju – sakupljanju izbornih poraza, toliko je i danas, posvećen svađanju građana Crne Gore da je, u toj opsesiji, malčice izgubio pojam o prostoru i vremenu- istakao je Bečić.

Bečić je naveo da Đukanovića naročito žulja spominjanje časti u njegovoj kampanji, jer je svjestan da takav atribut nakon vlastite istorije političkog nemorala, tokom koje je posvađao brata sa bratom, prijatelja sa prijateljem, komšiju sa komšijom, sam Đukanović nije mogao ponijeti. „Zato nam u kampanji nudi samo svoje ime, bezbrojnim aferama kompromitovano“.

Dan

Provjerite slična mjesta

Policijski pretresi: Nađeni birački spiskovi, kopije ličnih karata, izborni materijal…

Policija je u više gradova sprovela akcije na otkrivanju i sprječavanju zloupotreba u susret predsjedničkim …