MILOVIĆ: Nikada u životu nijesam nosio pištolj, razgovarao sam sa Kaluđerovićem

“Nikada u životu, ni juče na Cetinju nisam nosio pištolj. Sramne su dezinformacije koje plasiraju funkcioneri DPS-a i poslanici”, saopštio je Andrej Milović član Predsjedništva pokreta Evropa sad..

“Na snimku sa nemilog incidenta, izazvanog od strane male grupe ljudi, a podstaknutog od strane režima Mila Đukanovića, jasno se vidi da sam tražio telefon, za koji sam mislio da mi je u onom haosu ispao iz džepa. Urednik i novinarka lokalne TV, fotograf Pobjede i drugi predstavnici medija su svjedoci ovoga što govorim jer sam bio sa njima posle incidenta”, kazao je Milović.

Andrija Popoviću, kako je dodao, razumijem da su pozivi iz DPS-a poslije osude napada na nas rezultirali ovim da se meni crta meta ali ću ja opet na Cetinje goloruk, jer se mi borimo za drugačiju Crnu Goru i Cetinje.

“Koliko sam se trudio da bratska krv ne padne radi lopova koji su nas 30 godina svađali, dokaz je i razgovor pred svjedocima koji sam vodio sa grupom protestanata i jednim od njihovih vođa Nenom Kaluđerovićem i pružena ruka, poslije čega se grupa i razišla”, zaključio je Milović.

Provjerite slična mjesta

Heroj Dibrani: Plašio sam se da je kasno, dok nisam čuo bebin plač…

Adnan Dibrani, švedski poslanik, bio je dio posmatračke misije Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope koja je …