lots of euro bills on the table

Klub greškom uplatio 350.000 eura košarkašu umjesto fudbaleru

​Brazilski amater košarkaš Žoao Viktor Gomes da Silva ostao je zbunjen i šokiran onim što mu se dogodilo.

Brazilac je greškom dobio transfer od 350.000 eura koji je brazilski klub uplatio na njegov bankovni račun.

Greška i konfuzija se dogodila oko identiteta dva igrača jednog košarkaša i jednog fubalera. Brazilski Klub “Flamengo” je zapravo želio da isplati novac svom istoimenom fudbaleru.

Fudbaler Gomes prešao je u Vulverhempton u zimskom prelaznom roku za 18,7 miliona evra obeštećenja, a u okviru ugovora Gomeš bi trebalo da dobije dio transfera od Flamenga koji iznosi približno 350.000 evra.

Očekivao je transfer iz bivšeg kluba. Ali morao je da sačeka malo duže od očekivanog. Regrutovan od strane Vulverhemptona ove zime, 22-godišnji Žoao Viktor Gomeš da Silva defanzivni vezni takođe je bio na meti Olimpika iz Liona. Ali francuski klub je pretekao tim iz Premijer lige.

Mladić – košarkaš je grešku na svom bankovnom računu otkrio dok je putovao sa porodicom.

“Nisam ga ni vidio, putovao sam sa kumom. Kada sam došao kući, majka mi je poslala poruku”, rekao je košarkaš za brazilski medij Globo Esporte

Ali brzo je shvatio da ovaj novac nije namijenjen njemu i zabrinuo se.

“Bio sam uplašen jer nisam znao odakle dolazi novac. Mislio sam da je neko napravio pogrešan depozit ili tako nešto. Moj sponzor je takođe rekao da moram da budem oprezan jer bi neko mogao da koristi moj račun za pranje novca”, naveo je on, prenosi zanimljivostidana.com.

“Flamengo” je izvršio uplatu 27. februara i četiri dana kasnije nakon neobičnog događaja primijetio je grešku koju je napravio. Joa Viktor Gomes da Silva vezista Vulverhemptona je uspio da dobije transfer koji mu je pripadao nakon upućivanja poziva Federalnom sudu sa namjerom da povrati novac.

Nezavisne

Provjerite slična mjesta

DPS: Najlošija realizacija kapitalnog budžeta u istoriji glavnog grada

Ukazujući da je proteklih dvanaest mjeseci obilježila potpuno nefunkcionalna gradska uprava, najlošija realizacija kapitalnog budžeta, …