BEČIĆ: Spreman sam da se borim za našu zemlju i narod

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić biće kandidat te stranke na predsjedničkim izborima zakazanim za 19. mart, odlučeno je na večerašnjoj sjednici Glavnog odbora Demokrata.

“Zahvaljujem se svima vama koji ste mi ukazali svoje povjerenje i podržali moju kandidaturu za predsjednika Crne Gore. Danas govorim u ime svih vas koji vjerujete u našu zemlju, u naše ljude, i u našu budućnost. Danas stojimo zajedno, ujedinjeni u svojoj ljubavi prema našoj domovini. Mi smo ponosni ljudi Crne Gore, ali takođe smo i građani svijeta, spremni da poštujemo i cijenimo sve kulture, sve vjere i sve nacije”, kazao je Bečić, koji će nastupiti na izborima sa sloganom “Časti mi”.

“Danas stojim pred vama kao kandidat za predsjednika Crne Gore, spreman da se borim za našu zemlju i naš narod. Spreman da se borim za našu čast, našu slobodu, našu državnost i naše jedinstvo. Spreman da se borim za našu budućnost, za sve vjere i sve nacije: i danas ću kazati ono što sam rekao na ispraćaju jednog od svojih najiskrenijih i najodanijih prijatelja i duhovnika: Rekao sam tada: ‘Nadam se da ćeš biti poslednji vladika koji je branio Crkvu od dijela svog naroda’. A, sada nastavljam i ističem: Vjerujem da ćemo mi, protivnici bivšeg režima, biti poslednji narod koji se branio od svog Predsjednika”, dodao je Bečić, kako je saopšteno iz Demokrata.

Provjerite slična mjesta

Policijski pretresi: Nađeni birački spiskovi, kopije ličnih karata, izborni materijal…

Policija je u više gradova sprovela akcije na otkrivanju i sprječavanju zloupotreba u susret predsjedničkim …