Spajić bio spreman da podnese i ostavku, ali dobio snažnu podršku Glavnog odbora

Na sinoćnjoj sjednici Glavnog odbora Evrope sad, lider ovog pokreta Milojko Spajić govoreći o odgovornosti povodom događaja oko predsjedničkih izbora, pitao je članove ovog partijskog tima da li ga i dalje podržavaju.

Na taj način on je, iako to nije decidno saopštio, svima dao do znanja da je spreman, u slučaju izostanka podrške, da podnese i ostavku – rečeno je portalu Dana u ovoj partiji od anonimnih izvora koji prisustvuju sjednici.

Prema nezvaničnim informacijama portala Dana izuzev jednog glasa protiv, članovi Glavnog odbora su podržali Spajića, a u nastavku sjednice većina njih je predložila da predsjednički kandidat bude zamjenik predsjednika Jakov Milatović. Kakvo će biti raspoloženje do kraja sjednice i koje će zaključke glavni odbor donijeti još nije poznato, ali je izvjesno da je većinsko raspoloženje da Pokret ne odustaje od predsjedničkih izbora i da ne daje podrškuz kandidatima drugih partija, već da na izborima bude Milatović njihov predstavnik.

Prema nezvaničnim informacijama većina članova GPO je i protiv bilo kakvih političkih kombinacija i dogovara sa drugim strankama dok ne budu završeni prredsjednički izbori.

Provjerite slična mjesta

Zbogom bankomati: Uveden novi sistem isplate

Podizanje gotovine za kupovinu postaje sve popularnije među potrošačima u Njemačkoj. Ukupni obim gotovinskih plaćanja …