„Snaga je u nama“ promovisana na kolašinskom snijegu, dijeljeni vaučeri sa popustom

Privredna komora Crne Gore organizovala je 23. februara posjetu privrednika i predstavnika medija skijalištu Kolašin 1600, promovišući kampanju “Snaga je u nama”, te doprinoseći i na taj način uspješnom nastavku zimske sezone, uz promociju turističkih centara.
Uz zabavni program i sjajan ukus domaće hrane, posjetioci su mogli da se upoznaju sa aktivnošću kojom Komora nastoji da širi svijest o veličini, snazi i značaju privrede Crne Gore, poveća povjerenje u kvalitet domaćih proizvoda i usluga, te stimuliše u kontinuitetu i razvoj privrede.
Prema riječima predsjednice dr Nine Drakić, kampanja SNAGA JE U NAMA, obuhvata više elemenata i raznovrsne promotivne aktivnosti.

Cilj je da skrenemo pažnju na ono što jesu potencijali i mogućnosti naše privrede, a Crna Gora ih ima itekako posebno u oblastima gdje kao zemlja imamo određene komparativne prednosti. Jedan od važnijih potencijala jeste naša turistička privreda, a u zimskoj sezoni naša skijališta, u ovom trenutku sa posebnim akcentom na skijalištu Kolašin koje zadobija svoje mjesto ne samo na crnogorskoj turističkoj mapi, nego i šire, sa značajnom posjetom turista iz Albanije, Srbije, Kosova – rekla je Drakić.
Ona je podsjetila da Komora, već drugi mjesec zaredom, sufinansira popularni ski bus koji građane i skijaše vozi ne samo u Kolašin, već na više crnogorskih skijališta. Brojni građani iskoristili su ovu povoljnost kojom se između ostalog umanjuje gužva u saobraćaju i na parkiralištima skijališta. Ova promotivna akcija nastaviće se i u martu, sve dok ima snijega.
Drakić je u izjavi medijima izrazila očekivanje da će rezultati zimske sezone, koja je u planinskim centrima kasnila zbog nedostatka snijega u januaru, ipak biti dobri jer je posjeta primorskim opštinama tokom tog mjeseca bila bolja od prošlogodišnje.
Direktor Skijališta Kolašin Bojan Medenica ocjenjuje da se zimska sezona u ovom ski centru intenzivno odvija.

Mislim da će ova sezona biti makar na nivou prošlogodišnje. Za sada smo prodali 21.000 ski pasova a, poređenja radi, prethodne godine nešto više 29.000 za cijelu sezonu. Bilježimo dobru posjetu gostiju iz regiona, prije svega Srbije i Hrvatske. Mislim da su realna očekivanja da ćemo u u godinama koje slijede biti jedan od popularnijih ski centara regiona – kazao je Medenica, ocjenjujući da je saradnja sa Privrednom komorom na projektu ski-basa „pun pogodak“.
U okviru manifestacije posjetiocima su dijeljeni vaučeri sa 25 odsto popusta za ski-pas i skijaške kape.
Događaju su prisustvovali predstavnici turističkih organizacija, Skijališta Crne Gore, turistički i medijski poslenici, zaposleni u PKCG i drug.i posjetioci.

Provjerite slična mjesta

Heroj Dibrani: Plašio sam se da je kasno, dok nisam čuo bebin plač…

Adnan Dibrani, švedski poslanik, bio je dio posmatračke misije Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope koja je …