Posvađali se zbog međe, pa koristili noževe i motke

U bjelopoljskom Višem sudu nastavljen je proces za ubistvo u pokušaju, za koje je osumnjičen Beranac Miljan Zekić, dok se njegovim sugrađanima Raifu i Alisu Adroviću sudi zbog više krivičnih djela.
Riječ je o slučaju koji se dogodio 29. jula prošle godine u beranskom naselju Hareme, a uzrok svemu bila je svađa oko zemljišta, izvijestio je Dan.

“Zekić je pokušao da liši života Alisa Adrovića. Nožem oštrice deset do petnaest centimetara nanio mu je lake tjelesne povrede u predjelu glave i tijela u vidu dvije ubodne rane. Optuženi Raif Adrović je istog dana na istom mjestu lako tjelesno povrijedio Zekića kad ga je drvenom šipkom udario po desnoj ruci i lijevom oku i nanio mu lake tjelesne povrede. Takođe, na istom mjestu je lako tjelesno povrijedio Milenu Zekić, koju je drvenom štakom udario po glavi i nanio joj laku tjelesnu povredu”, stoji u optužnici.

Adrović je, dalje se dodaje, na istom mjestu počinio još jedno krivično djelo kad je Miomira Zekića udario drvenom štakom po glavi i nanio mu laku tjelesnu povredu.

“Dok je Aleksu Zekića lakše povrijedio udarajući ga drvenom štakom. Okrivljeni Alis Adrović je istog dana, u isto vrijeme, lako tjelesno povrijedio Miljana Zekića, kad ga je metalnom štanglom udario po tijelu, a onda je lako povrijedio i Milenu Zekić, koju je štanglom udario po desnom ramenu, dok je Aleksu Zekića štanglom udario po glavi”, navodi se u optužnici.

Analitika

Provjerite slična mjesta

Čađenović predsjednik odbora direktora CEDIS-a

Novi Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica je danas, na konstitutivnoj sjednici izabrao dosadašnjeg …