Bjelopoljac sjedio sa ministrom, pa pretučen ispred kafane

Sudija za istragu bjelopoljskog Osnovnog suda Bojana Radović ispitala je Radenka Femića iz sela Femića Krš kod Bijelog Polja i odredila mu pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo – teška tjelesna povreda.

Iz rješenja o određivanju pritvora proizilazi da je osumnjičeni 18. februara, oko 18 sati, u mjestu Zaton, opština Bijelo Polje, teško povrijedio Ljubomira Zlajića iz tog mjesta.

– Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju na moguću opasnost od bjekstva i uticaja na svjedoke, koje je neophodno saslušati u daljem toku postupka – navodi se u rješenju.

– Više puta ga je pesnicama udarao u predjelu glave, od kojih udaraca je oštećeni pao na pločnik, a zatim ga je više puta izudarao pesnicama i nogama u predjelu glave i tijela, usljed čega je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu – piše u rješenju.

Sve se odigralo na parkingu ispred jednog restorana u Zatonu. Zbog zadobijenih povreda Zlajić je prevezen u Opštu bolnicu radi pružanja ljekarske pomoći.

Kako su saopštili zdravstveni radnici, oštećenom je polomljeno nekoliko rebara i zadobio je više povreda po glavi i tijelu.

Prema saznanjima “Dana”, prethodno je Zlajić sjedio u restoranu sa ministrom prosvjete Miomirom Vojinovićem, kada im je prišao Femić, tražeći neka objašnjenja navodno u vezi sa zaposlenjem.

Izašao je ispred restorana sa Zlajićem i tada je došlo do fizičkog sukoba.

Dan

Provjerite slična mjesta

Crna Gora u strahu od tužbe ruskog oligarha: Zaplijenili jahtu vrijednu 120 miliona eura, koja propada u Tivtu jer niko o njoj ne vodi računa

Da Crna Gora može biti u ozbiljnom problemu zbog zamrzavanja ruske imovine, najbolje ilustruje primjer …