Podgoričanin optužen zbog trgovine drogom preko Instagrama. Nećete vjerovati koja je vrijednost

Podgoričanin R. N. tereti se da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Prema navodima potvrđene optužnice, on je 29. maja 2022.godine, neovlašćeno posredovao u kupoprodaji marihuane.

Kako navodi tužilaštvo, to je uradio na način što je navedenog dana, a po prethodnom dogovoru sa M. B. da za njega i sebe kupi drogu za 5 eura, posredovao u kupoprodaji marihuane između NN lica kao prodavca i M. B. koji mu je dao 2,5 eura za kupovinu te droge, kao kupca, kojem iznosu je pridružio i svojih 2,5 eura za kupovinu iste.

Pa je prethodno putem društvene mreže “Instagram” stupio u kontakt sa NN prodavcem marihuane, sa istim dogovorio kupovinu iste, otišao na ugovoreno mjesto i od prodavca preuzeo PVC pakovanje sa drogom neto mase 0,976 grama. A on njemu na ime cijene predao 5 eura, nakon čega je pozvao M. B. sa kojim se odvezao na parking prostor pored gradskog groblja u mjestu Z., sa namjerom da konzumiraju drogu, a za koju mu je B. dao polovinu novčanog iznosa, odnosno 2,5 eura- pojašnjeno je optužnicom.

Dan

Provjerite slična mjesta

Policijski pretresi: Nađeni birački spiskovi, kopije ličnih karata, izborni materijal…

Policija je u više gradova sprovela akcije na otkrivanju i sprječavanju zloupotreba u susret predsjedničkim …