Spajić pokazao dokaz: Ne posjeduje nekretninu u BG, stan kupila bivša djevojka

Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad i kandidat na predsjedničkim izborima 19. marta, pokazao je dokumenta za koja tvrdi da dokazuju kako ne posjeduje nekretninu u Beogradu.

On je to uradio gostujući na Radio televiziji Nikišić (RTNK), nakon što ga je zbog stana u glavnom gradu Srbije prozvao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Spajić je istakao da je stan bio u izgradnji i da nije imao upotrebnu dozvolu do 2022 – zbog čega, kako tvrdi, tada je i upisan na njegovo ime.

“Kada je dobio upotrebnu dozvolu upisan je na moje ime – znači upisan je tek 2022. godine, jer je tada dobio tu dozvolu. Tada je upisan u katastar i odmah poslije toga prebačen na kupca koji je od mene kupio taj stan. Sticajem okolnosti taj stan je kupila moja bivša djevojka”, naveo je Spajić.

Kaže da je taj stan kupljen 2018. i prodat u decembru 2020. godine.

“Kada sam dobio novac za taj stan i taj prijem novca prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK) odmah sam otvorio sve račune na uvid – što mislim da do sada nije uradio nijedan političar u Crnoj Gori. Na taj način sam završio svoj dio posla”, zaključio je Spajić.

RTVNK/Vijesti

Provjerite slična mjesta

Policijski pretresi: Nađeni birački spiskovi, kopije ličnih karata, izborni materijal…

Policija je u više gradova sprovela akcije na otkrivanju i sprječavanju zloupotreba u susret predsjedničkim …