Vjetar odvojio dio krova na zgradi, prolaznici ugroženi

Dio krova na zgradi, na Bulevaru Pera Ćetkovića u podgoričkom naselju Stari aerodrom, odvojio se od konstrukcije i prijeti da ugrozi bezbjednost prolaznika. Nevrijeme, praćeno jakim vjetrom juče je prouzrokovalo štetu u više crnogorskih opština. Na primorju su letjeli krovovi, prevrnut je kamion, kran, vjetar je lomio drveće, bacao mobilijar. Zbog toga je više puteva bilo blokirano. Danas na primorju sunčano i mirno.

Kako se može vidjeti na snimku čitaoca Portala RTCG, od siline vjetra podiže se dio krova, zbg čega se može desiti da padnena prolaznike.
Nakon tročasovne blokade saobraćaja zbog uklanjanja krovne konstrukcije Pribojskog odmarališta, magistralni put Bar – Podgorica je ponovo prohodan. Krov sutomorskog odmarališta je usljed jakih udara vjetra, sinoć oko 22:45 pao na cestu. U Budvi je, nešto nakon sedam sati uspostavljen saobraćaj na putu ka Kotoru kroz tunel Mogren, koji je bio prekinut zbog pada krana.

Pored incidenta sa krovom odmarališta, u Baru su pokidanistrujni kablovi sa stubova, javlja Bar info. Zbog pokidanih kablova bez struje su ostali dio naselja Mirošica 2 i Suvi potok.

Kako je Radio Baru i Bar Infu saopšteno iz policije, ekipe Službe zaštite i spašavanja su tri sata čistile tu dionicu. Saobraćaj je do dva sata iza ponoći preusmjeravan preko Spičanskog polja.

Naselje Suvi Potok ni jutros zbog pokidanih kablova nema struje, a u kvaru je i dio dalekovoda prema Mrkojevićima. Kapljeva i Marin Ploča ka Velikom Pijesku imaju samo jednu fazu, saopšteno je iz Elektrodistribucije.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Milatović u Bijelom Polju: DIJASPORA NE ZASLUŽUJE DA JE TRETIRAJU KAO REZERVOAR GLASOVA

Protiv mene se vodi organizovana hajka, žele građane obmanuti kako se ja zalažem za oduzimanje …