Vučurović: Narod traži da Andrija Mandić upravlja Crnom Gorom

Poslanik i portparol Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da će lider Nove Andrija Mandić na predsjednickim izborima biti jedini narodni kandidat, te da “narod niko nije pobijedio”

-Narodu je već jednom ukradena pobjeda 30. avgusta od strane ambasadorskih stranaka i to mora da se promijeni. Toga dana smo umjesto narodne vlasti i narodne pobjede, na koju smo čekali decenijama, dobili mutanta kojega su zajedno sa Krivokapicem i Abazovicem pravile pojedine ambasade – navodi Vučurović.

Nakon toga je, kako kaže, Dritan Abazović, ponovo slušajući činovnike raznih ambasada, ušao u direktne dogovore s Milom Đukanovićem i DPS-om formirajući novu vladu.

-Tako da Abazović vise ne pominje borbu protiv Đukanovića i ocjenjuje ko može a ko ne može da mu se suprotstavi. Sve smo vidjeli u ove prethodne dvije godine i svima je sve jasno i poznato. Narod čeka svoga predsjednika, Andriju Mandića, i trazi da njihov predsjednik upravlja Crnom Gorom, a ne mafija i činovnici stranih ambasada – zaključuje Vučurović.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Policijski pretresi: Nađeni birački spiskovi, kopije ličnih karata, izborni materijal…

Policija je u više gradova sprovela akcije na otkrivanju i sprječavanju zloupotreba u susret predsjedničkim …