Oglasilo se Tužilaštvo o Stamatoviću

Višem državnom tužilaštvu još nije dostavljen zapisnik nakon završene obdukcije tijela Danilovgrađanina Miloša Stamatovića, saopštila je za Portal Analitika rukovoditeljka i državna tužiteljka VDT-a Lepa Medenica.

-U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S, čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela. Obdukcioni zapisnik još uvijek nije dostavljen tužilaštvu – kazala je Medenica.

Istakla je da je po nalogu tužilaštva izuzet video materijal sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, koji će biti predmet analize.

-Izuzeta su i dva telefona od lica M.S, koji će takođe biti predmet određenih vještačenja. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu – navela je portparolka VDT-a.

Provjerite slična mjesta

Finansijski uspon Air Montenegra: rast prihoda i profita

Nacionalni avioprevoznik, Air Montenegro, nastavlja sa finansijskim i operativnim usponom, generišući 62,3 miliona eura prihoda …