Evropa sad: Nova afera dokaz da DPS nastavlja nedržavničku praksu

Nastavak zlonamjerne i nedržavničke prakse DPS-a prikazane u novootkrivenoj aferi koju je objavila dnevna novina DAN u članku pod naslovom ,,DPS uništio oko 600 kilograma dokumentacije” ne iznenađuje, ocijenio je Denis Hot, odbornički kandidat pokreta Evropa sad.

Ova afera dodatno upućuje na nedomaćinski odnos Gradske uprave koja suprotno izbornoj volji građana Podgorice ne želi da odstupi sa funkcija koje su uzurpirali, a svakim danom sve više se pokazuju brojne nezakonitosti u radu. Upravo ovo je glavni razlog zašto Demokratska partija socijalista ne želi da prekine sa držanjem Podgorice i svih njenih građana u blokadi, već namjerava da i dalje upravlja Glavnim gradom suprotno volji građana od 23. oktobra ove godine, ne poštujući Ustav i zakone Crne Gore.

“Nova gradska uprava, na čelu sa Jakovom Milatovićem, će naći mehanizme da izvrši potpunu reviziju poslovanja Glavnog grada i svih njegovih lokalnih preduzeća, kao i da sve nezakonitosti koje Ivan Vuković i njemu bliski saradnici trenutno rade, protivno interesu građana Podgorice, neće imati štetnog uticaja na naše sugrađane”, zaključio je Hot.

Provjerite slična mjesta

Šaranović tužio Vladu zbog izbora Radovića za v.d. šefa policije: Moja ovlašćenja nisu mogli dati Spajiću

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović (Demokrate) podnio je juče Upravnom sudu tužbu protiv Vlade zbog …