Uhapšeni Ilija i Nikola Lipovina, potraga za tri osobe

Policija je rasvjetljavaju događaja od 17. decembra u kojem je D.V. (Dražen Vojvodić) zadobio povrede od posledica ranjavanja vatrenim oružjem i fizičkog napada. Uhapšene su dvije osumnjičene osobe, dok se na identifikaciji još tri osobe intenzivno radi.

Kako nezvanično saznajemo iz Uprave policije, uhapšeni su Ilija i Nikola Lipovina.

– Naime, službenici cetinjske policije su 17. decembra u mjestu Bjeloši kontrolisali vozilo kojim je upravljao D.V., kojom prilikom su uočili da je ovo lice povrijeđeno. D.V. je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane povrede i prostrelna rana nastala od posledica ranjavanja vatrenim oružjem.

Sumnja se da je pet osoba navedenog datuma učestvovalo u izvršenju krivičnih djela na štetu D.V. Policija je u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici identifikovala i lišila slobode I.L. (53) i N.L. (31), iz Cetinja. Njima se na teret stavljaju krivična djela ubistvo u pokušaju, protivpravno lišenje slobode, teške tjelesne povrede i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija- rečeno je iz policije.

Intenzivno se radi na identifikaciji još tri osobe koje su učestvovale u ovom događaju.

Izvor: Dan

Provjerite slična mjesta

Država od braće Ban preuzima trajektnu liniju, Abazović: Vraćamo građanima ono što je njihovo

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović održao je juče sastanak sa predstavnicima državnih kompanija …