Starije penzionere Fond PIO časti po 250 eura

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja je danas, povodom predstojećih novogodišnjih paznika, najstarijim korisnicima prava na penziju koji su napunili 100 i više godina uplatiti po 250 eura, uz želju da im nova godina donese mnogo zdravlja i sreće – kazali su iz ove institucije.

Najstarija penzionerka, kako je precizirano, ima 106 godina.

Vršilac dužnosti direktora Fonda PIO Ranko Aligrudić je naveo da je ova institucija u potpunosti posvećena penzionerima, vodeći računa o svim kategorijama korisnika prava i nastojeći da u granicama svojih mogućnosti, u punom kapacitetu, na najbolji mogući način uvaži njihov trajni doprinos društvu.

„Zato nas raduje činjenica da smo i u ovoj godini u mogućnosti uručiti ovu posebnu čestitku stogodišnjacima, a nadamo se da će ova aktivnost postati i tradicija Fonda“, naveo je Aligrudić i čestitao svim penzionerima i građanima Crne Gorenovu 2023. godinu i poželioim mnogo zdravlja i sreće u godini koja je pred nama.

Iz Fonda PIO su precizirali da su najstarijim penzionerima sredstva uplaćena danas, na način na koji primaju redovnu penziju, odnosno preko odabrane banke ili Pošte Crne Gore.

Analitika

Provjerite slična mjesta

Podrška poljoprivrednicima

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizovalo je danas u Evropskoj kući konferenciju povodom objave V …